Udskiftning af døre og vinduer

R

Garanti for god kvalitet

Spar penge på varmeregningen

Y

Nyt udseende på din bolig

Udskiftning af døre og vinduer på Fyn

Trænger dine gamle døre eller vinduer til at blive skiftet ud? Nye døre og vinduer kan hjælpe dig med at holde varmen inden, varmeregningen nede og så giver helt friske rammer også nyt visuelt liv til et hvert hjem.

For de fleste vil den største fordel ved nye vinduer og døre være forbedret isolering, som er det bedste våben mod en høj varmeregning. Men det er ikke det eneste våben: 3T Totalbyggeri tilbyder energirenovering, så du kan gøre noget godt for miljøet såvel som din økonomi. Læs mere om energirenovering her.

Tømrermester Tobias Tiedemann arbejder med udgangspunkt i godt håndværk, effektivitet og den bedste service. Med afsæt i dine ønsker finder vi den helt rigtige løsning, så du kan få det resultat, du drømmer om.

Nye døre og vinduer er en investering, som betaler sig selv tilbage. Men det er ikke det eneste, for det er også en investering, som kan ses. Oplev, hvordan en udskiftning af vinduer og døre kan genoplive hele din bolig. Vi hjælper dig hele vejen igennem med at se forskellige muligheder i dit hjem og rådgiver dig til at vælge den løsning, som er rigtig for dig.

3T Totalbyggeri er stolt håndværk. Vi lægger en ære i, at kvaliteten er i top, og at prisen er i orden. Derfor får du også altid et uforpligtende tilbud, inden arbejdet sættes i gang, så du trygt kan sige ja uden at være i tvivl om prisen. Og når vi har lavet en aftale, er vi færdige til tiden, så du hurtigt kan få glæde af dine nye døre og vinduer.

Skal du have skiftet vinduer og døre på Fyn eller i resten af Danmark? Ring på 29131038, send en mail til tobias@3ttotal.dk eller kontakt os på knappen nedenfor for at få et uforpligtende tilbud med en skarp pris eller høre mere om dine muligheder.

Vælg de rigtige døre og vinduer med god rådgivning

Mange beskriver vinduer som øjnene på et hus. Og hvis du betragter facaden på et hus, vil du garanteret være enig. Derfor er dine vinduer ekstremt vigtigt for det samlede udtryk, dit hus giver. Når du skal have skiftet vinduer, bør du altså overveje, hvilken type vindue, du ønsker. Skal det eksempelvis være en stor rude, som giver det bedste udsyn og lukker masser af lys ind, eller ønsker du en mere klassisk stil med flere små ruder? Det afhænger i høj grad din egen smag, men det er også værd at overveje, hvordan dine vinduer passer til dit hus. Vi hjælper selvfølgelig med rådgivning på både form og farve. Hos 3T Totalbyggeri har vi erfaringen til at hjælpe dig med at vælge de helt rigtige ruder, så du kan blive glad for dem i mange år. Med den rette vedligeholdelse kan du nemlig være helt sikker på, at dine vinduer holder.

Og du kan være helt sikker på, at vi ikke går, før du er tilfreds med dine nye vinduer. Hos 3T Totalbyggeri arbejder vi med udgangspunkt i godt håndværk, effektivitet og den bedste service. Med afsæt i dine ønsker finder vi den helt rigtige løsning, så du kan få det resultat, du drømmer om.

Er du interesseret i at få skiftet vinduer eller døre? Uanset, om du allerede har besluttet dig eller stadig er i overvejelsesfasen, er du altid velkommen til at ringe på 29131038, sende en mail til tobias@3ttotal.dk eller kontakte os på knappen nedenfor.