Tagarbejde: Nyt tag eller tagrenovering?

R

Garanti for god kvalitet

Sikrer dig det gode klimaværn

Y

Oplagt mulighed for ekstra isolering

Tagarbejde af enhver karakter på Fyn

Dit tag er altafgørende for din boligs helbred. Det er almenkendt, at det er sjovest at lave tagarbejde, når solen skinner. Men det er ikke kun for tømreren, det er sjovest. Det er også sjovest for dig som boligejer! Tagarbejde på dit tag inden problemet er ude, er din sikkerhed for, at der ikke sker nogle uheld, som kan have store konsekvenser for dit hjem såsom blæst- og vandskader.

Om du skal have nyt tag, eller det er bedst givet ud blot at foretage en tagrenovering, kommer helt an på dit nuværende tags beskaffenhed og dine ønsker til udseende. Er dit tag ikke helt klar til en udskiftning, så kan en lettere renovering forlænge levetiden markant. Men drømmer du om et helt nyt udseende, så giver et helt nyt tag den bedste garanti for, at du får det udtryk, du vil have. Og et helt nyt tag kan desuden også komme med flere energioptimerende fordele som en del af en energirenovering.

Hvis du skal have kigget dit tag og dine tagmuligheder efter i sømmene, så kontakt 3T Totalbyggeri. Vi kan klare ethvert tagprojekt, men endnu vigtigere så kan vi være din gode sparringspartner, inden du lægger dig fast på en beslutning. Rådgivning og tilbud på dit nye tag eller din tagrenovering er gratis og uforpligtende hos os. Skriv eller ring med det samme.

Montering af solceller på tag

Skal dit kommende tagarbejde kombineres med solceller? Der er sket meget for solcellerne i de seneste år, og det er nu muligt både at få elegante løsninger med høj ydeevne. Hos 3T Totalbyggeri kan vi sørge for, at dine solceller bliver monteret korrekt på taget, så både tag og solceller lever så længe som muligt. Vi er vant til at samarbejde med elektrikere og andre fagpartnere om tagløsninger med solceller, og vi kan stå for en samlet entreprise. Har du allerede købt dit anlæg, men mangler blot at få det monteret, så hjælper vi dig også gerne med den del af tagarbejdet.

Skal du have nyt tag eller en tagrenovering på Fyn? Kontakt 3T Totalbyggeri for et skarpt tilbud – uanset om løsningen inkluderer solceller eller ej.