Træterrasse

R

Garanti for god kvalitet

Nyd sommerhalvåret endnu mere

Træterrasse til den rigtige pris

Ny træterrasse: Det perfekte samlingspunkt om sommeren

Overvejer du at tilføje en ny træterrasse til dit hjem? Det er både en æstetisk og funktionel tilføjelse, som du med garanti kommer til at sætte pris på. En træterrasse i god kvalitet, som har den helt rigtige placering, kan få dit hjem til at virke større hele sommeren. Hos 3T Totalbyggeri står vi klar til at hjælpe dig hele vejen fra idé til en færdig træterrasse.

En flot træterrasse i høj kvalitet vil du sætte pris på i mange år! I samarbejde med dig finder vi en løsning, hvor træterrassen bliver en naturlig udvidelse af dit hus. Træterrassens placering og størrelse er nemlig ikke helt ligegyldig. Hvis du ønsker en terrasse, som du nyder at bruge, er det vigtigt at du kan finde både læ, skygge og sol. Vi står klar med rådgivning, så du ikke ender med en træterrasse, som du ikke har lyst til at bruge. Men det er ikke bare placeringen, der er vigtig: Træterrassens størrelse har også kæmpe betydning for det endelige resultat. Hos 3T Totalbyggeri har vi lavet nok træterrasser til at vide, hvor stor en terrasse må være, uden at den overskygger huset. Med en træterrasse handler det nemlig om at finde den rette balance, hvor der er plads til alt det, du har behov for, uden at terrassen kommer til at virke for stor sammenlignet med huset.

En anden fordel ved ikke at lave din træterrasse større end nødvendigt, er at prisen og størrelsen unægteligt hænger sammen. Du kan spare penge ved at undgå en større træterrasse end nødvendigt. Men samtidigt skal der være plads til alt det, du drømmer om at lave på din terrasse. Skal der fx være plads til både grill, havemøbler og et lille areal, hvor børnene kan lege? Det kan også være, at du bare ønsker et sted at nyde solen og slappe af på de lune sommeraftener. Hos 3T Totalbyggeri lytter vi til dine ønsker og behov, så du får den nye træterrasse, du drømmer om. Og vi hjælper dig selvfølgelig også med forslag til gode materialevalg.

Vil du have en ny terrasse klar til sommer? Ring på 29131038, send en mail til tobias@3ttotal.dk eller kontakt os på knappen nedenfor og få en snak om dine muligheder for en flot træterrasse.

Valg af materialer til træterrasse

Det er ikke altid nogen nem sag at vælge materialer til træterrassen. Én ting er det visuelle udtryk: Forskellige træsorter ser forskellige ud. Afhængigt af udtrykket på dit hus og din personlige smag, vil nogle træsorter garanteret tiltale dig mere end andre. Men der er også en funktionel forskel, for nogle træsorter er mere holdbare end andre. Til sidst er der selvfølgelig også prisforskelle mellem træsorterne. Som du måske kan fornemme, kan det være lidt af en jungle at vælge materialer til en træterrasse, hvis man står med valget helt selv. Hos 3T Totalbyggeri sørger vi derfor for altid at være opdateret på de forskellige slags træ (og andre muligheder), der er tilgængelige på markedet. På den måde kan vi lytte til dine behov og præsentere dig for de bedste muligheder, så du kan tage valget på et fagligt understøttet grundlag.

Skal din terrasse være i et andet materiale end træ, så hjælper vi selvfølgelig også gerne med dit projekt.