Om 3T Totalbyggeri

Professionelt tømrerfirma på Fyn med fokus på godt håndværk

Tømrermester Tobias Tiedemann står bag 3T Totalbyggeri, som er din fynske tømrer, der giver dig håndværksløsninger med værdi for pengene – både på kort og lang sigt. Med et fokus på ærligt og godt tømrerarbejde, så får du en effektiv løsning, der sikrer dig en skarp pris. Men du får også en løsning, der holder i lang tid, som gør vores løsninger er sikre langsigtede investeringer.

3T Totalbyggeri er blevet til ud fra et ønske om at gøre det nemt at finde den gode håndværker til dit projekt. Hos Tømrermester Tobias Tiedemann kan du stole på, at en aftale holder. Og du kan stole på, at rådgivningen er oprigtig og med dit behov for øje. Vi tilbyder dig hverken mere eller mindre end du har brug for, og vi gør en dyd ud af at skabe så meget overskuelighed over projektet som muligt.

Lad os finde ud af om vi er et match for hinanden! Det er gratis og uforpligtende for os at tage en god snak om dit kommende projekt. Og vi kommer naturligvis ud og beser opgaven, så du er sikker på, at rådgivningen og tilbuddet er præcist. Ring på 29131038, send en mail til tobias@3ttotal.dk eller kontakt os på

Tobias Tiedemann

Tømrermester og indehaver
3T Totalbyggeri ApS