Energirenovering

R

Garanti for god kvalitet

Spar penge

Godt for miljøet og dig selv

Energihåndværker på Fyn

Vil du spare penge på el- og varmeregningen? Med energirenovering af dit hjem kan du gøre noget godt for både miljøet og din pengepung. Hos 3T Totalbyggeri holder vi os helt opdaterede på mulighederne for energioptimering og bæredygtigt byggeri, så vi kan rådgive dig om de bedste løsninger. Energirenovering og -optimering kan se ud på mange forskellige måder, og hvad end du er i gang med nybyg, tilbygning eller renovering kan du garanteret få glæde af at tænke energioptimering og bæredygtighed ind i projektet.

Hvis du bor i et ældre hus, vil du sandsynligvis nyde godt af udskiftning af døre og vinduer. Selvom det er en af de mest populære og effektive energirenoveringer, er det langt fra den eneste måde at energioptimere på. Det kan også være, at en form for efterisolering kan hjælpe dig med at bringe varmeregningen ned – det hele afhænger som nævnt af din bolig. Hos 3T Totalbyggeri ser vi mulighederne for energioptimering i dit hus og rådgiver dig, så du kan tage de rigtige valg.

Hvis du skal i gang med nybyg eller en tilbygning, kan 3T Totalbyggeri være din energihåndværker, der hjælper dig med at tage de rigtige valg første gang. Det er nemlig også værd at overveje, hvor meget vedligeholdelse der kommer med en given løsning. Ens evne og lyst til vedligeholde kan nemlige sætte nogle begrænsinger for, hvilke energirenoveringer der giver mening at lave. Hvis du skal bygge nyt, står 3T Totalbyggeri klar til at hjælpe dig med at vælge en den bedste langsigtede løsning for både dig og miljøet.

Vil du høre mere om dine muligheder for at tænke bæredygtighed og energioptimering ind i dit renoveringsprojekt? Ring på 29131038, send en mail til tobias@3ttotal.dk eller kontakt os på knappen nedenfor. Hvis du vil vide mere om bæredygtigt byggeri, kan du også læse videre om fem områder, man bør forholde sig til, når man vil bygge bæredygtigt.

Bæredygtigt byggeri og energirenovering med hensyn til det store perspektiv

Der er mange ting at holde styr på, hvis man ønsker at bygge bæredygtigt og energivenligt. Med udgangspunkt i 5-fingerreglen er det heldigvis muligt at danne sig et overblik over de vigtigste elementer for bæredygtigt byggeri. Det drejer sig om: Produktion, levetid, genbrug, indeklima og designproces.

Selvom bæredygtighed er det primære formål, er det let at se hvordan bæredygtighed og økonomiske fordele ofte går hånd i hånd, når det kommer til byggeri. Fx er genbrug selvsagt godt for miljøet, men der kan faktisk også være penge at spare både i forbindelse med afskaffelse og anskaffelse af materialer. En anden finger, levetid, er også helt tydeligt godt for både bæredygtighed og økonomi. På den lange bane er det kort sagt ikke dyrere at bygge bæredygtigt – det er tvært imod god forretning. Levetiden øges også drastisk, når håndværksarbejdet udføres i høj kvalitet. Produktionsfingeren peger på, at der ikke skal bruges materialer, der er svært tilgængelige eller som forurener meget. Indeklima refererer til, at det ikke kun skal være energieffektivitet for varmeregningen, men at en energirenovering også skal tage højde for de mennesker, der skal leve i hjemmet. Det sidste punkt, designprocessen, fokuserer i høj grad på, at et bæredygtigt design så vidt muligt skal laves ved at renovere frem for at bygge nyt.

Hos 3T Totalbyggeri læser vi op på de nyeste og bedste løsninger inden for bæredygtigt byggeri, så vi kan hjælpe dig med energirenovering af dit hjem. Kontakt os og hør mere om hvordan vi bygger, så det tilgodeser dig og miljøet på samme tid.